FORA & SAF-LO

FORA & "Avtalspension SAF-LO"

Mellan åren 2003 och 2008 var Prometheus ett valbart alternativ hos Fora Försäkringscentral. Du som har gjort ett val av Prometheus som pensionsförvaltare genom Fora har en tjänstepensionsförsäkring hos oss med "SL" på slutet. Fora skickar varje år ett värdebesked till dig med information om den tjänstepensionsförsäkringen och pensionskapitalet som vi förvaltar. För att undvika missförstånd, har vi valt att inte skicka värdebesked för denna försäkring.


Vi förvaltar denna tjänstepensionsförsäkring på samma sätt som de andra pensionsförsäkringarna hos oss. Har du fler pensionsförsäkringar hos oss kan du välja att ta ut dessa vid olika tidpunkter eller slå ihop utbetalningarna.

När du närmar dig 65 skickar vi ut ett aviseringsbrev till dig, där du kan välja när och hur länge du vill ta ut din, eller dina tjänstepensionsförsäkringar.


Om du vill ändra ditt återbetalningsskydd eller flytta din försäkring (SL) kontaktar du Fora. Det går även bra att göra detta via deras hemsida. Du kan också höra av dig till oss om du har frågor kring den försäkringen.